w23.png

Muneeb, Design og Produktion

Muneeb er 14 år, fra Nordvest i København og sidder med i Design og Produktionsafdelingen i ENVEE. Muneeb synes det er fedt at være en del af ENVEE, fordi der er et stærkt sammenhold og fordi man kommer tæt på de andre drenge. 

Mo, Salg og Sponsor

Mo er 16 år, fra Nordvest og sidder med i ENVEES Salg og Sponsor afdeling. For Mo er det fedeste ved at være med i ENVEE sammenholdet med de andre drenge.  

IMG_0023 1.jpg

Josva, Kommunikation og Marketing

Josva er 15 år og kommer fra Nordvest i København, og sidder i ENVEES kommunikations- og marketingsafdeling. Han har stået for at lave hjemmesiden og grafik af produktet. Josva synes det er fedt at være med i ENVEE, fordi man får lov at prøve en masse ting, som man ikke ellers lærer i skolen. I sin fritid redigerer han film og ses med venner. 

Karim, Design og Produktion

Karim er 16 år, fra Nordvest i København, og arbejder i ENVEES Design og Produktionsafdeling. Det bedste ved ENVEE er fællesskabet.  

Ahmad, HR og Økonomi

Ahmad er 15 år, fra Nordvest i København og arbejder i HR og Økonomi. Ahmad synes det bedste ved ENVEE er sammenholdet med de andre drenge og få muligheden for at starte sin egen virksomhed med dem. 

160300373_186615256607151_27257198186853

Anas, HR og Økonomi

Anas er 14 år, fra Nordvest i København og sidder med i ENVEES HR og Økonomi afdeling. Det fedeste ved ENVEE er fællesskabet og at man bliver gode venner med alle de andre drenge. 

Nabil, Kommunikation og Marketing

Nabil er 14 år og fra Nordvest i København, og arbejder i ENVEES Kommunikations- og marketingsafdeling. For Nabil er det særligt sammenholdet og de nye venner, der gør det fedt at være en del af ENVEE. 

Yahye, Design og salg

Yahye er 13 år og er fra Nordvest i København, og sidder i ENVEES Design og Salgs afdeling. Yahye synes det er sjovt at være med i ENVEE, fordi man lærer mange nye ting og får indblik i, hvordan man driver en virksomhed. 

Hadi, Salg og Sponsor

Hadi er 15 år, fra Nordvest i København og arbejder med salg og sponsorer i ENVEE. Det bedste ved ENVEE er arbejdet med virksomheden og samarbejdet mellem os drenge.  

Abbas, Salg og Sponsor

Abbas er 16 år, bor i Nordvest i København og er en del af ENVEES Salg og Sponsorafdeling. For Abbas er det særligt sammenholdet med de andre drenge, der gør det sjovt at være en del af ENVEE. 

Yad, Kommunikation og Marketing

Yad er 14 år og fra Nordvest i København, og sidder i ENVEES Kommunikations- og marketingsafdeling. Yad synes det er fedt at være en del af ENVEE, fordi der er et godt samarbejde mellem drengene. Og så er det en fed måde at lære nye folk at kende på.